Terület: Treviso, San Polo di Piave
Blend: Pinot Nero, Raboso
Savtartalom gr/l: 6,0-6,5
Alkoholtartalom: 11,5 % vol
Maradékcukor gr/l : 16-18gr/l
Ph - tartalom: 3,20-3,30
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Erjesztés körülbelül 10 napig. Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Intenzív antik rózsaszín.
Illatvilág: Finom, gyümölcsös, tipikus, szőlőfajtákra jellemző illat.
Ízvilág : Kezdetben kissé édes, majd követi Raboso karakteres savassága, finom gyümölcsös, kellemes érzést hagy maga után.
Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C
Terület: Treviso, San Polo di Piave
Blend: Pinot Nero, Raboso
Savtartalom gr/l: 6,0-6,5
Alkoholtartalom: 11,5 % vol
Maradékcukor gr/l : 16-18gr/l
Ph - tartalom: 3,20-3,30
Készítés: Tartályban történő erjesztés, max 20°C-on. Válogatott élesztők felhasználásával. Erjesztés körülbelül 10 napig. Martinotti módszer. Érlelés : 30- 40 nap autoklávban, szabályozott hőmérséklet 15 °C , kiválasztott spumante élesztők alkalmazásával, majd 8 napos hűtés következik.
Szín: Intenzív antik rózsaszín.
Illatvilág: Finom, gyümölcsös, tipikus, szőlőfajtákra jellemző illat.
Ízvilág : Kezdetben kissé édes, majd követi Raboso karakteres savassága, finom gyümölcsös, kellemes érzést hagy maga után.
Szervírozási hőmérséklet : 6-8°C
ár:3 590 Ft / 1 darab
összekészítési idő : Aznapi 14 óráig leadott rendelést 18 óráig ki tudjuk szállítani!